ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Μια ξεχωριστή εταιρία στο χώρο των καυσίμων & λιπαντικών που μας χαρακτηρίζουν :

• Τα 10 χρόνια ιστορίας της μάρκας.

• Η ελευθερία δράσης στις στρατηγικές και τεχνολογικές επιλογές μας.

• Η δυνατότητά μας για καινοτομία και οι συνεργασίες.

•Το ανθρώπινο δυναμικό και το πάθος του για τη δουλειά.

Καταλαβαίνοντας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις

Οι αρχές που διέπουν τη σχέση μας με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, βασίζονται στην συνεχή προσοχή που αφιερώνουμε για την εκπλήρωση της υποχρέωσής μας για παραγωγή αποτελεσμάτων και για αφοσιωμένη εξυπηρέτηση.

Επινοώντας καινοτόμες λύσεις

Η εταιρεία μας απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό, πλήρης καταρτισμένο σε διαφόρους τομείς, που αμερόληπτα ασχολούνται με καινοτόμες ιδέες καθώς οι σταθερές και αποφασιστικές τους προσπάθειες για βελτίωση της απόδοσης των προϊόντων και των τεχνολογιών, μας εξασφαλίζουν την ανάπτυξη της μάρκας και την συνεχή επέκτασή μας σε διεθνή επίπεδο με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Τηρώντας τις δεσμεύσεις

Η τεχνολογική μας υπεροχή και καινοτομία, αναγνωρίζεται μέσω των ποιοτικών προϊόντων και της εκπληκτικής ικανότητας που αντλείται από την εμπειρία των στελεχών που διαθέτει ο Όμιλος PROFIN να εξασφαλίσει ανταγωνιστικά προϊόντα ενισχύοντας τη παγκόσμια παρουσία μας.

Χάρη στην ακέραια τήρηση των δεσμεύσεων και στο απαιτητικό της ήθος, η PROFIN αποτελεί μια ξεχωριστή εταιρεία που διευρύνει συνεχώς τα όριά της σε όλα τα επίπεδα .

Επενδύοντας στο μέλλον μαζί με όσους έχουν επιλέξει την PROFIN.

ΑΞΙΕΣ

Αξίες δομημένες σε διάστημα 10 χρόνων

Στα 10 χρόνια, η PROFIN έχει δομήσει την εταιρική κουλτούρα της και την ξεχωριστή της ταυτότητα, στοιχειοθετώντας τις δικές της αξίες. Που δεν αποτελούν μόνον στοιχεία της εικόνας της, αυτές οι θεμελιώδεις αξίες εντοπίζονται στη συμπεριφορά του Ομίλου απέναντι στους πελάτες, τους προμηθευτές, το προσωπικό και τους συνεργάτες του: 

Υψηλή τεχνολογία -Τεχνογνωσία -Αυθεντικότητα -Αφοσίωση

Η PROFIN ξεπέρασε τα υφιστάμενα πρότυπα με την ανάπτυξη προϊόντων που βασίζονται σε μη-συμβατικές τεχνολογίες, όπως είναι η τεχνολογία ΒLUE TRON -5 για τα λιπαντικά της σειράς DURATRONIC & ULTRABLEND για επιβατικά οχήματα, DENZO & AGMA για μοτοσυκλέτες - MAGNUS & VERSUS για φορτηγά οχήματα και AGROLUBE για μηχανήματα έργου και τρακτέρ.

Η έντονη παρουσία της στο υψηλότερο επίπεδο αγώνων ταχύτητας προσφέρει ένα μοναδικό πεδίο δοκιμής για πειραματικές συνθέσεις λιπαντικών, οι οποίες, εν συνεχεία, προσαρμόζονται και μεταφέρονται στην αγορά ως προϊόντα για απαιτητικούς πελάτες.

Για τη PROFIN, η Υψηλή Τεχνολογία είναι συνώνυμη όχι μόνο της Έρευνας & Ανάπτυξης, αλλά και των υποχρεώσεων απέναντι στο περιβάλλον.

Συνδυάζοντας θεωρητική γνώση και πρακτική τεχνογνωσία

Οι άνθρωποι της PROFIN αναπτύσσουν εν γένει μακρόχρονη και ευχάριστη εργασιακή σχέση με βάθος και περιεχόμενο. Κατά τη διάρκεια των χρόνων έχουν αναπτύξει ουσιαστική και αυθεντική Εξειδίκευση, την οποία χρησιμοποιούν για την εξυπηρέτηση των πελατών και την ανάπτυξη του Ομίλου.

Καλλιεργώντας το πρωτοποριακό πνεύμα

Η PROFIN διατηρεί το πρωτοποριακό πνεύμα που διατηρούσε από την ίδρυσή της.

Η συνεχώς εξελισσόμενη μάρκα δεν ξεχνά ποτέ τι την έκανε επιτυχημένη από το 2009.                                Η Αυθεντικότητα είναι ένα θέμα που συνδυάζει τη γνώση των ριζών της, το σεβασμό στις αξίες της, και την επιθυμία για επέκταση και επαναστατική εξέλιξη.

Ζωντανεύοντας το πάθος

Ο Όμιλος PROFIN γνωρίζει καλά τον αποφασιστικό ρόλο που διαδραματίζει το ανθρώπινο δυναμικό που εργάζεται για λογαριασμό του. Από το ξεκίνημά τους, η καθημερινή αφοσίωση στην εταιρεία και η συνέπεια έναντι των πελατών και συνεργατών της αποτελεί τη βάση της επιτυχίας του.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Φιλοσοφία δράσης εμπνευσμένη από τις αξίες του Ομίλου

Διεθνής -Ειδικοί -Άνθρωποι

Αυτές είναι οι θεμελιώδεις αρχές που αποτελούν τον καθοδηγητικό παράγοντα της ανάπτυξης του Ομίλου και βρίσκονται πίσω από τις στρατηγικές επιλογές του.

Συνδυάζοντας τη διεθνή και την τοπική παρουσία

Η διεθνοποίηση των δραστηριοτήτων του Ομίλου σε συνδυασμό με την ελευθερία δράσης, διασφαλίζει ότι οι πελάτες της PROFIN επωφελούνται από υπηρεσίες και προϊόντα προσαρμοσμένα στις προσδοκίες τους, όπου και αν βρίσκονται, σε περισσότερες από 17 χώρες.

Εγγυημένη επιλογή  για τους πιο απαιτητικούς

Η PROFIN παράγει και εμπορεύεται λιπαντικά και χημικά και καύσιμα που ενσωματώνουν τεχνολογίες δοκιμασμένες και αξιολογημένες σε ακραίες συνθήκες, οι οποίες επιβάλλονται από τις υψηλές απαιτήσεις των κατασκευαστών κινητήρων ή του βιομηχανικού κλάδου.

Η τεχνογνωσία της PROFIN γίνεται διαθέσιμη στο μέγιστο βαθμό μέσω προϊόντων υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται σε διεθνείς, συνεχείς ελέγχους και πιστοποιήσεις.

Η τεχνογνωσία του ειδικού

Ο Όμιλος PROFIN έχει κερδίσει απαράμιλλη διεθνή αναγνώριση σε ένα ευρύ φάσμα πεδίων, όπως για παράδειγμα στον τομέα του αυτοκινήτου, του φορτηγού, της μοτοσυκλέτας, των αγωνιστικών αυτοκινήτων, των αγροτικών μηχανημάτων και μηχανημάτων έργου , την ναυτιλία αλλά και της επεξεργασίας μετάλλου για την αεροναυτική βιομηχανία. Η οργάνωση του Ομίλου και του ανθρώπινου δυναμικού του, έχουν πλήρη αφοσίωση στη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες της μάρκας, από τη σύνθεση των λιπαντικών μέχρι την τελική χρήση τους.

Οι άνθρωποι της PROFIN

Η αίσθηση του ανήκειν και της δέσμευσης είναι αξίες κοινές στις ομάδες της PROFIN και τους συνεργάτες της, σηματοδοτώντας έτσι την αποφασιστικότητά τους στην πραγματοποίηση φιλόδοξων σχεδίων, για μια εταιρεία στην οποία πιστεύουν. Θέτοντας την έννοια των «Ανθρώπων της PROFIN» ως μία από τις στρατηγικές επιλογές του, ο Όμιλος επισημαίνει τη σημασία των σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων για την επιτάχυνση της ανάπτυξής του.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Ο όμιλος PROFIN διαθέτει από τις πλέον υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής λιπαντικών και πετροχημικών προϊόντων καθώς και εγκαταστάσεις υγρών καυσίμων στην βιομηχανική περιοχή των Ιωαννίνων που τηρούν τα αυστηρότερα πρότυπα ασφαλείας που ισχύουν Διεθνώς.

Ο Όμιλος PROFIN στην 10ετή αναρριχητική του πορεία διαρκώς εξελίσσει τις τεχνολογίες του με την ουσιαστική συμβολή των καταξιωμένων χημικών και των υπερσύγχρονων χημικών εργαστηρίων του.

Οι ερευνητικές ομάδες μας που απαρτίζονται από τους πιο ειδικούς επιστήμονες διεθνώς που βρίσκονται πάντα σε ερευνητική δραστηριότητα και υπέρμετρη ετοιμότητα για να συνεισφέρουν πάντα τα μέγιστα στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας.

Οι διεθνείς και συνεχείς ποιοτικές διακρίσεις των προϊόντων μας εξαργυρώνουν με τον ικανοποιητικότερο τρόπο την προσπάθεια και τον αγώνα των ανθρώπων της PROFIN, που με ζήλο, παρρησία και αυταπάρνηση έδωσαν και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στην προσπάθεια για την τεχνολογική της υπεροχή.

Διακρίσεις οι οποίες μας αποδίδονται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές οχημάτων παγκοσμίως που συνιστούν τα λιπαντικά μας ως τα πλέον κατάλληλα για χρήση στα οχήματα που κατασκευάζουν.